Wednesday, February 3, 2010

Rumah Banglo 1 Tingkat di Kg. Banggol Lepah, Ketereh

Rumah banglo 1 tingkat di Kampung Banggol Lepah, sedia menerima tempahan. Intensif tunai sebanyak RM1000 diberikan kepada pembeli yang mampu membekalkan kesemua dokumen-dokumen untuk membuat pinjaman dalam tempoh DUA (2) minggu dari tarikh resit resmi pembayaran wang tempahan. Pembayaran tunai diberikan sebaik sahaja surat tawaran pinjaman dikeluarkan oleh pinjaman perumahan atau bank.

Untuk makluman para pembeli, rumah ini dalam peringkat pemasangan bumbung. Gambar terkini adalah seperti berikut :

Lot PT 563 untuk dijual


Di sini juga kami sertakan brosur bagi projek perumahan ini di mana pihak pembeli boleh merujuk kepada brochure tersebut untuk mendapat gambaran tentang banglo ini.
Klik pada gambar untuk imej yang lebih besar


Rumah banglo 1 tingkat yang berkonsepkan tropika menjanjikan kediaman yang selesa dengan harga yang berpatutan. Untuk makluman semua, banglo 1 tingkat ini adalah dalam kategori Type A. Reka bentuk dan pelan lantai jenis A adalah seperti berikut:Reka bentuk rumah jenis A


Pelan Lantai Jenis APelan Lantai Jenis A beserta ukuran


Gambar di atas menunjukkan pelan lantai jenis A di mana ia telah direka oleh arkitek yang mahir dan professional untuk menepati citarasa pembeli rumah. Susun atur kedudukan bilik, ruang tamu, ruang makan, dapur, tandas, porch, patio, berandah dan yard pasti memberi kepuasan kepada anda.

Harga rumah dan butir-butir hartanah adalah seperti berikut:-

No. Lot PT 563
Harga jualan : RM 183,000Reka bentuk : Jenis A (3 Bilik)
Keluasan tanah : 5704 kpKeluasan rumah : 1266 kp
Jenis Hakmilik : Hakmilik kekal untuk MELAYU sahaja

Harga rumah yang tersebut di atas termasuk yuran guaman perjanijian jual beli, yuran guaman perjanjian pinjaman dan kos pindah milik.


** Harga tertakluk kepada perubahan tanpa notis.


Sesiapa yang berminat sila hubungi pihak kami dengan segera di talian
09-7475880 atau 09-7477275 atau email ke nsc.properties.sdn.bhd@gmail.com

No comments: